Leslie Gerssen

DJ | Audiovormgever | Producer

E-mail: leslie@feelgood-friday.nl

Al van jongs af aan droomt Leslie over het presenteren van een eigen radioshow. Op de middelbare school presenteerde hij verschillende shows in het ICOON Theater en produceerde hij content voor de school op social media. Na hard aan de weg te hebben getimmerd via verschillende omroepen, is Leslie in 2019 bij A1 Mediagroep beland.

Leslie heeft journalistiek gestudeerd aan het Windesheim in Zwolle. Hier is hij in 2017 mee gestart. Tijdens zijn opleiding heeft Leslie verschillende mooie dingen mogen doen. In het begin werkte hij mee aan het YouTube-kanaal Voxjob en later mocht hij zelfs stage lopen bij Radar TV (AVROTROS). Inmiddels is Leslie afgestudeerd met zijn afstudeerproductie 'Het Geluid Van Niks'. Dat is een podcastserie dat gaat over hoe het geluid uit is gegaan tijdens de coronacrisis.

In 2019 begon Leslie het programma Feel Good Friday samen met Rik Bronkhorst, maar sinds het najaar van 2020 heeft Rik de radio verlaten. Het programma werd omgegooid met nieuw geluid, nieuwe items en de nieuwe dj Roy Blokzijl. Inmiddels is ook Roy gestopt met het programma om te gaan werken voor een radioprogramma van BNNVARA.

Naast A1 Radio heeft Leslie al twee jaar op rij gewerkt voor Kermis FM. In 2021 presenteerde hij een eigen programma op de woensdag en eentje samen met Roy op Roze Maandag. Daarnaast was Leslie te horen als nieuwslezer en live verslaggever op de kermis.

Naast al het werk heeft Leslie ook hobby's: Hij is fan van pretparken, onder andere van Europa Park, Walibi en de Efteling. Zijn lievelingsmuziek is die van Phil Collins, hij houdt van reizen naar Duitsland en drinkt graag een Duitse Weissbier!