Jonathan Post

Co-Host

E-mail: jonathanpost5@gmail.com

Jonathan is nog maar 17 jaar, maar nu al bijna drie jaar actief als programmamaker bij A1 Radio. Elke zaterdagochtend maakt hij samen met zijn beste vriend Florens het jongerenprogramma Jo & Flo Radio. Hierin bespreken ze het lokale jongerennieuws, afgewisseld met fijne hits en een beetje lulpraat (tot frustratie van de programmaleiding 😉).

Op zijn zestiende werd Jonathan al genomineerd als Presentatietalent door de NLPO. Hij greep net naast de prijs, maar timmert nu hard aan de weg om later zijn grote droom te kunnen verwezenlijken: radio-dj bij een landelijke zender. Om dit doel te bereiken heeft Jonathan al aan diverse programma’s meegewerkt, en hij hoefde daarom ook niet lang na te denken toen Leslie hem vroeg om Roy (gedeeltelijk) te vervangen bij Feel Good Friday. Een totaal nieuwe uitdaging, die Jonathan met heel veel zin aangaat!

Naast het maken van programma’s houdt Jonathan zich in zijn vrije tijd heel veel bezig met sport. Hij volgt met name voetbal, wielrennen en de Formule 1 op de voet en is ook geregeld zelf op het voetbalveld van ‘zijn cluppie’ SC Hoevelaken te vinden.

Qua muziek gaat alles er wel zo’n beetje in bij Jonathan. Van pop tot alternative, en van Franse rap tot Duitse rock: je kunt het zo gek niet bedenken of hij komt er mee aanzetten. Dus mocht je een tikkeltje aparte muziek horen , dan weet je alvast van wie dat komt…