Egen Van Zeeland

DJ | Vriend Van De Show

E-mail: egenvanzeeland@gmail.com

Muziek en radio zijn twee van zijn grootste passies. Waar hij zelf een aantal jaar geleden nog regelmatig op feestjes aan de knoppen draaide en bij verschillende internetstations te horen was, komt zijn droom uit om in een echte radiostudio een show te presenteren. De radiowereld is hem niet onbekend. Zo heeft hij al verschillende avonden bij mogen wonen van onder andere de Avondploeg (538) en De Show Zonder Naam (Eddy Keur, 538). De luisteraars zullen Egen kennen van de ontelbare keren dat hij inmiddels aangeschoven is bij Feel Good Friday, zijn flauwe opmerkingen en scherpe mening. Maar wie is hij nou verder?

Een ‘school dropout’ zouden ze in Amerika zeggen. Zonder opleiding aan het werk gegaan bij Apple een via daar zijn carrière een kickstart gegeven. Inmiddels is hij via verschillende commerciële rollen binnen de IT verantwoordelijk voor de security propositie bij een bedrijf uit Den Haag. Technisch aangelegd is hij niet, maar er over mee praten lukt aardig, vindt hij zelf. Commercie, netwerken en zakelijke lunches stromen door zijn bloed en zo hoopt hij bedrijven verder te kunnen helpen met de continue bewegingen en uitdagingen in IT. Daarnaast is Egen jeugdtrainer in het voetbal, waar hij vorig seizoen in Zeist een onder 13 team trainde op eerste divisie niveau, heeft hij dit jaar een tussenjaar vanwege de geboorte van zijn zoontje.

Als het aan komt op muziek kan je bij Egen letterlijk alle kanten op. In de auto luistert hij naar popmuziek, de laatste hits, hiphop of blues, in de zomer werkt hij voor festivals als Wonderfeel en Defqon (kan het verder uit elkaar liggen?). Muziek stroomt door zijn bloed en er gaat geen dag voorbij dat hij niet op zoek is naar nieuwe, toffe platen om aan de wereld te laten horen.

Egen hoor je als inval-dj van Feel Good Friday en soms schuift hij gewoon aan voor de gezelligheid. Daarnaast zal er binnenkort nieuws volgen over een nieuw eigen programma.