Feel Good Friday met Leslie Gerssen is de nummer één vrijdag middagshow van de regio. Wij draaien jouw favoriete muziek van over de hele wereld tijdens de vrijdagmiddagborrel. Of je nu iets geweldigs nodig hebt om naar te luisteren onderweg van je werk naar huis, of als je de Boerplaat echt niet wil missen, Feel Good Friday biedt jou drie uur lang geweldige radio!

Show details

Friday Vibe

De Friday Vibe is een track die jou de week door heeft gesleept naar het weekend. Of het is een plaat waarvan je heel erg vrolijk bent geworden en daar zin van krijgt in het weekend! Wij zijn benieuwd welke plaat dat is! Stuur jouw Friday Vibes op via de chatbox, en misschien zenden wij jouw Friday Vibe uit op de radio!

Explosie Schijf

Elke week komt er op vrijdag nieuwe muziek uit. Soms zit daar wel eens een pareltje tussen zit dat potentie heeft om een grote hit te worden. A1 Radio kiest elke week zo’n plaat uit waarvan wordt gedacht dat het veel succes zal gaan boeken op de Nederlandse radio. Deze plaat hoor je elke dag om de twee uur op de radio. Dus ook tijdens Feel Good Friday om 17:20 uur!

Tip ons voor een nieuwe Explosie Schijf! Stuur een berichtje via de chatbox of stuur ons een mail!

De Boerplaat

Om het weekend in te luiden spelen we elke week na zessen een leuk spelletje! Tijdens het opnemen van een plaat heeft de artiest een keiharde boer gelaten, waardoor een stuk tekst is weggevallen. Aan jou de taak om het stuk weggevallen tekst te raden! Doe mee door een berichtje te sturen in de chatbox. Bellen wij jou terug? Dan mag je live op de radio meespelen, en dan maak je kans om jouw favoriete nummer aan te vragen op de radio! Dan kan je het weekend niet beter beginnen!

Wetboek van het Weekend

Bij het weekend horen natuurlijk weekendplannen. Samen met jou stellen wij het Wetboek van het Weekend op! Welke wetten en regels mogen er tijdens het ultieme weekend niet ontbreken? Laat het ons weten via de chatbox en misschien komt jou audioberichtje of appje live op de radio. We kiezen elke week van alle inzendingen één wet uit die in het wetboek terechtkomt. Het hele wetboek vind je hier terug.

“Beste radio show”

Niet alleen onbekend Nederland luistert naar onze radio show! The one and only Greg Shapiro had een goed woordje over voor ons programma.

 

I’m always listening to Feel Good Friday with Leslie. It’s the best radio show in the world. They’re great. It’s true.
Greg Shapiro

Foute Friday

Elke laatste vrijdag van de maand is het Foute Friday op A1 Radio. Tussen 18u en 19u hoor je dan de lekkerste foute hits om je weekend mee in te luiden. Van Snollebollekes tot Het Feestteam en van Barbie Girl tot de Vengaboys. Niets is voor ons te gek! Tijdens het virtuele feestje spelen we ook de Foute Friday Quiz. Je krijgt dan een aantal vragen voorgeschoteld over foute hits en je krijgt als laatste een pianocover te horen waarvan je de titel en artiest moet raden. Win je het spel? Dan mag je jouw foute plaat aanvragen en dan draaien we die voor jou op de radio! Meespelen kan via een berichtje in onze chatbox.

Zij maken jouw vrijdagmiddag borrel compleet

Leslie maakt al sinds begin 2019 radio voor het programma Feel Good Friday. Nieuwsgierig naar zijn achtergrond? Lees hier zijn volledige bio!

“Elke week is het weer een feestje om radio te mogen maken voor de regio. Met elke keer weer nieuwe verbazende en grappige verhalen”, aldus Leslie. “Natuurlijk gaat er ook wel eens wat fout in de uitzending, bij mij vooral als ik weer eens niet uit mijn woorden kom. Berichtjes uit de berichtenbox voorlezen is natuurlijk ook heel moeilijk!”

Leslie: “Mijn favoriete muziek uitkiezen is een hele moeilijke opgave. Als het aan Roy ligt ben ik groot fan van Phil Collins, maar dat valt naar mijn idee wel mee. Ik houd vooral van muziek uit de 60s tot en met de 90s. Daarnaast luister ik ook de hitlijsten, want ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe muziek!”

Roy maakte vanaf september 2020 tot en met september 2021 radio voor Feel Good Friday. Tegenwoordig is hij nog actief voor het programma voor de webhosting van deze site. Wil je meer over Roy’s achtergrond lezen? Check hier zijn volledige bio!

“Iedere keer als ik de studio in kom lopen, word ik spontaan vrolijk. Dat komt niet omdat Leslie zulke onzin-grappen zit te verkondingen, maar omdat ik weet dat het dan bijna weekend is. Dan weet ik dat ik een keer niet veel te vroeg mijn bed uit moet om te gaan werken”, aldus Roy.

“Mijn lievelingsmuziek is pop, maar dat is eigenlijk niet zoveel zeggend.  Als ik toch een voorkeur moet uitspreken gaat die uit naar Remme, en naar Ed Sheeran. Naar mijn idee maken zij geweldige muziek!”

Stel hier je vraag

Heb je een brandende vraag? Of wil je iets kwijt op de radio? Stuur dan hieronder een verzoek in! Wij streven ernaar om binnen drie werkdagen te reageren!