Beste luisteraar

Met Feel Good Friday proberen wij jouw weekend elke week weer goed te laten beginnen. We openen samen met jou, de luisteraar, de leukste vrijdagmiddagborrel van Nederland. Wij streven ernaar om iedereen goed voor te lichten voordat luisteraars meedoen met items van ons radioprogramma. Check de voorwaarden hieronder:

1. GEEN DRUPPEL ONDER DE 18

Tijdens onze opening van de show openen we elke week symbolisch een biertje om de vrijdagmiddagborrel te openen. Hierbij hoor je het geluid van een biertje dat opengaat. Wij realiseren ons dat er ook jongeren kunnen luisteren die nog geen alcohol mogen drinken. Wij raden ouders/voogden aan om erop toe te zien dat er geen alcohol wordt gedronken onder de 18 jaar.

2. SPELVOORWAARDEN

Feel Good Friday is niet verantwoordelijk voor imago- en persoonlijkheidsschade tijdens een optreden of gesprek van een gast aan de telefoon of in de studio, tenzij dit met voorbedachte raden is gedaan. De DJ’s handelen altijd vanuit het oogpunt om iedereen gelijk te behandelen en evenveel de ruimte te geven om te zeggen wat je graag op de radio kwijt wilt. De DJ’s mogen je altijd afkappen als de tijd voor het item is verstreken.

Als je reageert via de chat, streven wij ernaar om snel te reageren, in ieder geval binnen de uitzending. Als wij via de chat veel reacties ontvangen voor spelaanmeldingen, dan selecteert de producer wie er mee mag spelen met een van de spellen in de uitzending. Er kunnen geen rechten worden ontleent over wie er in de uitzending komt en wie niet.

Wij zullen persoonsgegevens nooit op de radio delen met anderen. De persoonsgegevens die je invult, zijn alleen voor het bereiken van deelnemers van de chatbox, of deelnemers van een spel dat we op de radio gaan spelen. Meer over de privacyvoorwaarden vind je in ons Privacy Statement.