Feel Good Friday Meets Kermis FM!

Volgende week en die week daarop hoor je helaas even geen Feel Good Friday op A1 Radio. Jonathan en Egen zijn op vakantie en Leslie is van 22 t/m 31 juli te vinden op de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux! Op die kermis zoals elk jaar ook Kermis FM te vinden, waar Leslie solo en samen zijn oud collega-dj Roy Blokzijl een show zal maken.

De afgelopen twee jaar was de Tilburgse Kermis uitgekleed tot een kleinere versie, om zo te voldoen aan de coronamaatregelen. Bij Kermis FM was dit hetzelfde geval. De studio verhuisde van het kermisterrein naar een afgelegen locatie en de vrijwilligersaantallen waren ook sterk uitgedund. Maar dit jaar kan de kermis weer op volle toeren draaien, zo ook Kermis FM! Leslie zal voor de zender op vrijdagmiddag 22 juli van 17u tot 19u Feel Good Friday maken, live vanuit de glazen box op het kermisterrein. Daarnaast zal Leslie samen met Roy op maandagavond 25 juli, op Roze Maandag, een show maken van 22u tot 01u.

Wil je meeluisteren? Dat kan! Via kermisfm.nl, de lokale omroep van Tilburg op 105.9 FM en via DAB+ op kanaal 7D. Natuurlijk kan je ook de studio bereiken via de chatbox op de website van Kermis FM en via de Kermis FM-app!

Leave a Comment