Luister vrijdag naar de Top 50 van 2021

Het jaar is voorbij en daarom is het tijd om terug te blikken op het jaar waar we vandaan komen. Wat waren de leukste en opvallendste gebeurtenissen van 2021? Je hoor het vrijdag in de Feel Good Friday Top 50 van 2021 met Leslie en Jonathan van 13u tot 19u!

Het meest opvallende aan de lijst is dat het doordrenkt is met feel good-muziek. Dat is natuurlijk niet zo vreemd met een jaar vol ups en downs waarbij we je soms een beetje wilde opvrolijken. Dat deden we bijvoorbeeld met de nieuwe plaat van Rita Ora met You For Me, op nummer 50. Een heerlijke vrolijke plaat waar je de zomer van in je bol krijgt. Of Calvin Harris en Tom Grennan met By Your Side op nummer 27. Ook dat nummer is afgelopen zomer helemaal grijs gedraaid.

Naast alle tracks van nu, zijn er ook nog steeds populaire hits van vroeger. Denk aan platen van Huey Lewis & The News, Talking Heads en John Parr.

Kan jij nooit genoeg krijgen van de beste feel good-hits? Luister dan aanstaande vrijdag van 13u tot 19u naar de Feel Good Friday Top 50 van 2021, met om 14u de start van de lijst!

Wil je nu al luisteren? Geen probleem! De eerste 45 nummers hebben we al voor je op een rijtje gezet. De top 5 krijg je vrijdag van ons!

Leave a Comment