Flemming vindt ‘Zij Wil Mij’ vetter dan vorige hit

Na Flemmings eerste hit Amsterdam, zijn de verwachtingen voor zijn nieuwe single hoog. De zanger brengt namelijk op de valreep van 2021 Zij Wil Mij uit. Ondanks de hoge druk heeft de zanger vertrouwen in zijn nieuwe track.

“Het is toch een maak ‘t of kraak ‘t-moment”, vertelt de 25-jarige Freddie Viguurs tegen Nu.nl. “Ik wil natuurlijk een toekomst in de muziek. Daarom ligt hier wel wat meer druk op.”

De verwachtingen waren afgelopen september iets minder hoog toen hij Amsterdam uitbracht. “Ik weet nog dat ik toen zei dat ik heel tevreden zou zijn als het nummer een half miljoen streams zou halen. Dat zijn er inmiddels dertien miljoen. Natuurlijk zou ik nu willen dat Zij Wil Mij ook in de Top 40 komt en een gouden plaat pakt.”

Het nummer gaat over een meisje die een jongen probeert te versieren. De uptempo track geeft je het gevoel dat je in de club staat. “Toen hij eenmaal af was, was ik zo blij. Ik ben tevreden als ik lekker kan viben op mijn eigen muziek en dan hoop ik maar dat anderen het ook leuk vinden.”

Check de nieuwe track van Flemming hieronder!

Leave a Comment