Egen zakt door zijn stoel tijdens uitzending

Vriend van de show en invaller Egen van Zeeland heeft zich van zijn charmante kant laten zien. Tijdens de show zakte zijn stoel zover naar beneden dat het uitmondde in een ongemakkelijke situatie.

In de uitzending was Egen aan het praten over Gene Autry’s kerstnummer Rudolf The Red-Nosed Reindeer. Het warenhuis Montgomery Ward bracht in 1939 het gelijknamige kleurboek Rudolph the Red-Nosed Reindeer op de markt. De directie was aanvankelijk bang was dat klanten de rode neus van het rendier zouden associëren met alcoholmisbruik. Voor de oplettende luisteraar: Egen zijn kersttrui zou je ook met alcoholmisbruik kunnen associëren.

Helaas redde Egen het einde van dit verhaal niet. Je raadt het al, het werd weer een zooitje. Dat zijn we immers van hem gewend. Check het fragment hieronder!

Leave a Comment