Kerstavond is Christmas Friday

Aanstaande vrijdag is het Christmas Friday op A1 Radio. Omdat het kerstavond is, hoor je de beste kerstmuziek ooit gemaakt. Van Driving Home For Christmas van Chris Rea, tot Merry Christmas van Sir Elton John en Ed Sheeran. Wij geven jou op kerstavond het kerstgevoel die je wil hebben!

Kerstavond ziet er dit jaar alweer anders uit dan we ons hadden voorgesteld. Dat heeft alles te maken met de nieuwe coronamaatregelen die onlangs zijn aangekondigd. Om de avond voor kerst zijn gezelligheid te geven die het verdient, toveren wij Feel Good Friday aanstaande vrijdag om in Christmas Friday! Daarnaast testen we jouw kennis over kerstmuziek met fragmenten en een quiz. Weet jij veel van titels en artiesten uit het kerstgenre? Tune dan vooral in!

Christmas Friday hoor je aanstaande vrijdag van 16u tot 19u op A1 Radio! Kan je niet wachten tot vrijdag? Check dan hieronder alvast de beste kersthits in onze Christmas Playlist!

 

Leave a Comment