Elton John en Ed Sheeran brengen kersthit uit

Sir Elton John en Ed Sheeran hebben voor deze kerst een nieuw nummer uitgebracht ter ere van het grootste familiefeest van het jaar. Het is een zoete track die je tegelijkertijd herinnert aan de mensen die zijn gegaan in toch wel een pijnlijk jaar door de hele coronasituatie.

Elton John wilde graag nog een keer een kerstnummer uitbrengen. Dat wilde hij graag samen met iemand doen. Daarom besloot de inmiddels 74-jarige zanger de Britse roodharige Sheeran op te bellen om een samenwerking aan te gaan. In de Amerikaanse talkshow van Jimmy Fallon vertelt Sheeran dat Elton John nog steeds heel enthousiast is over het feit dat Step Into Christmas elk jaar een hogere positie krijgt in de hitlijsten. Toen kwam hij op het idee om een kerstnummer te maken. Sheeran: “Dus hij zegt, ik wil nog een kerstliedje maken. Wil je er een met mij doen?”

Tijdens een interview met de collega’s van NPO Radio 2 verraadde Sheeran een tijdje terug al dat deze samenwerking er ging komen. Radio-dj Jan Willem Roodbeen vroeg toen over de komst van een kerstnummer, waarop de zanger eerst niks wilde zeggen. Maar toen de vraag kwam: “Is Sir Elton John involved”, toen kon hij het niet meer ontkennen.

De nieuwe track van de twee zangers heet Merry Christmas en is een compleet kerstnummer met alle toeters en sleighbells. “It’s Christmas Time for you and I, have a good night and have a Merry Christmas Time.” Met deze tekst kun je haast niet meer om de kerst heendraaien. Check de track hieronder!

Leave a Comment