Coldplay meest gedraaide artiest van 2021

Het afgelopen jaar heeft Feel Good Friday veel nieuwe muziek gedraaid van verschillende artiesten. Nu de balans is opgemaakt weten we welke band of artiest het meest is gedraaid in ons radioprogramma. Dit jaar is deze plek voor de band Coldplay!

Het is niet gek dat de Britse band vaak is gedraaid de afgelopen periode. De band heeft tijdens de corona-periode namelijk niet stilgezeten. Chris Martin en zijn bandleden hebben gewerkt aan een nieuw album, genaamd Music Of The Spheres, dat op 15 oktober uitkwam. Het is het negende album van de band en het is vormgegeven met een fictief planetenstelsel die The Spheres worden genoemd. Op het album staan bekende tracks als Higher Power en Humankind, maar voor het album heeft de band ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder de Koreaanse K-popgroep BTS.

Veel van de hits van het nieuwe album van Coldplay hebben de studio van Feel Good Friday bereikt en ook de oudere platen zijn niet vergeten dit jaar. Daarmee is Coldplay de artiest van 2021. Wil je het nieuwe album van de band nog eens checken? Kijk dan in de afspeellijst hieronder!

Leave a Comment