Egen van Zeeland tijdelijke vervanger Feel Good Friday

Vorige week werd bekend dat Leslie voor 1,5 maand naar Gran Canaria zal gaan om te werken voor ITV Studios. Zonder Leslie zou het programma niet meer door kunnen gaan, maar daar is verandering in gekomen. Zojuist is bekend geworden dat Egen van Zeeland de plek van Leslie op de vrijdagmiddag tijdelijk zal overnemen.

Toen de aankondiging kwam van het tijdelijke vertrek van Leslie, wist Egen een ding zeker: Ik wil dit programma overnemen zolang Leslie weg is. En zo geschiedde. Als vriend van de show weet Egen als geen ander hoe het programma in elkaar zit en hij weet met zijn humor altijd iedereen aan het lachen te krijgen. Zo beleef je met Egen op de radio het ideale weekendgevoel. Ook blijft Jonathan aanschuiven op de vrijdagmiddag op 12 en 26 november en op 10 en 24 december. Door zijn drukke schoolagenda kan hij er helaas niet elke week bij zijn.

Feel Good Friday met Egen van Zeeland hoor je vanaf 19 november tot en met 24 december iedere vrijdag van 17u tot 19u op A1 Radio!

Leave a Comment