Vrijdag 12 november voorlopig laatste uitzending met Leslie

Over twee weken is voorlopig de laatste radio-uitzending van je favoriete weekendbrigade. We hoopten dat dit nog even zou duren, maar het is sneller gegaan dan verwacht. Per 15 november gaat Leslie een nieuwe uitdaging aan bij ITV Studios Nederland. Hij gaat daar achter de schermen aan de slag bij een nieuw programma dat wordt opgenomen op Gran Canaria. Een super toffe uitdaging wat helaas ten koste gaat van een aantal uitzendingen.

Dat Feel Good Friday met Leslie als DJ een tijdelijke stop moet maken, heeft alles te maken met de productie. Leslie zorgt wekelijks voor de inhoud van de show en hij maakt ook de muziekprogrammering. De periode dat Leslie weggaat duurt tot het eind van dit jaar. Hoe de wereld er daarna uit zal zien, weten we niet. De ambitie is om vanaf oudjaarsdag weer fris en fruitig te werken aan nieuwe uitzendingen op de vrijdagmiddag. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een vervanger voor de show. Hierover wordt later meer bekend gemaakt.

Je hoeft ons niet te missen, want alle hoogtepunten blijven gewoon op de site staan en ook alle playlists kan je gewoon blijven luisteren op Spotify. De voorlopig laatste uitzending met Leslie zal plaatsvinden op vrijdag 12 november en daar gaan we natuurlijk iets feestelijks van maken om nog één keer je weekend goed te laten beginnen!

 

Leave a Comment