Tom Grennan pakt nieuwe hit

Opnieuw is Tom Grennan terug in de hitlijsten. Eerder bestormde hij de Nederlandse muziek-scene al met Little Bit Of Love. Zijn nieuwe nummer is al een tijdje uit, maar toch willen we hem je niet onthouden!

Het begon voor Grennan allemaal in een pub toen iemand van een platenlabel hem opviel. De grote doorbraak kwam voor Grennan tijdens zijn samenwerking met Chase & Status. De single All Goes Wrong die zij samen maakte werd op de radio uitgeroepen tot Hottest Record. Hierdoor kwamen er optredens in onder andere Later … With Jools Holland op BBC Two.

Halverwege 2018 was het de tijd voor Grennans debuutalbum Lighting Matches. Bijzonder is dat de single van dit album, Found What I’ve Been Looking For, is te horen op de FIFA-soundtrack van 2018.

Begin maart 2021 verandert er een hoop voor Grennan. Dan verschijnt zijn tweede album Evering Road. In dezelfde maand brengt hij de eerste single van dit album uit, genaamd Little Bit Of Love. In juni 2021 brengt Grennan samen met Calvin Harris een zomerse track uit: By Your Side. Terwijl de track By Your Side nog steeds hoog in de hitlijsten staat, released Grennan nog maar weer een toffe track met zijn typische sound. Dat nieuwe nummer heet Don’t Break The Heart! 

Nieuwsgierig naar zijn nieuwe track? Check hem hieronder!

Leave a Comment