Roy stopt met Feel Good Friday

Aan alles komt een eind, zo ook aan de Feel Good Friday-carrière van Roy. Per 1 oktober gaat Roy werken op vrijdag en dat kan hij niet combineren met de show. Met pijn in ons hart gaan we vandaag afscheid nemen van Roy bij Feel Good Friday, maar niet getreurd! Hij keert gewoon terug op A1 Radio.

Op welk tijdslot Roy komt te zitten is nog niet bekend. Wat we al wel kunnen vertellen is dat Roy en Leslie sowieso weer samen een programma gaan maken. Roy: “Aan alles komt een eind, al had ik zelf niet verwacht dat dit nu al zou zijn. Ik blijf wel verbonden aan de radio, want ik ga aan de slag bij NPO Radio 2 om als redacteur aan een andere show te werken. Daar heb ik natuurlijk onwijs veel zin in, ondanks dat ik Feel Good Friday nu moet missen.”

Inmiddels is bekend wie er voor Roy in de plaats komt. Dat is niemand minder dan Jonathan Post, die met Jo & Flo Radio elke zaterdagochtend al te horen is tussen 10u en 12u. Jonathan zit in zijn drukke examenjaar, dus het kan zijn dat hij er soms een keer niet bij is: “Als blijkt dat ik het niet goed kan combineren met school en Jo & Flo Radio, dan moet ik een stap terug doen. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in!”

Feel Good Friday blijft zoals vanouds elke vrijdag te horen van 16u tot 19u!

Leave a Comment