Luister vandaag naar Foute Friday: drie uur fout!

Nu bekend is dat Roy stopt met Feel Good Friday, waren we aan het nadenken over een gepast afscheid. De afgelopen tijd hebben we veel nieuwe dingen voor het programma ontwikkeld, zoals de Foute Friday die je elke laatste vrijdag van de maand hoort tussen 18u en 19u. Omdat Roy elke maand zo uitkijkt naar het uurtje foute muziek op de radio, draaien we vandaag, omdat het Roy’s laatste dag is, drie uur lang foute muziek!

Je kan het zo gek niet bedenken of we gaan het vandaag draaien. Van Toy Box tot Tino Martin, en van René Froger tot René Le Blanc. Ook draaien we René Karst, om het rijtje van Renés maar eens vol te maken. Het bijzondere is dat de laatstgenoemde René net als Roy ook uit Drenthe komt. Dat schept natuurlijk een band. Voor de YouTube-serie van VoxJob zijn we hem wel eens tegen het lijf gelopen in Hoogeveen. Roy werkte toen als cameraman tijdens het korte interview met de groengebrilde René. Hoe dat was, check je in de video hieronder!

Leave a Comment