Boer Wildebuit en Luca live bij Feel Good Friday

Feel Good Friday met Roy en Leslie bestaat deze week één jaar! Om dat te vieren hebben we artiesten uitgenodigd om bij ons op te komen treden. Als ambassadeurs van de vrijdagmiddag borrel kan het ook niet anders dat het nummer gaat over het hebben van dorst. Na zo’n lange werkweek kunnen wij ons maar al te goed voorstellen dat je dat hebt.

Luca en Boer Wildebuit hebben zich gericht op het drinken in de keet met hun nummer ‘Dors’. Dat is dialect voor dorst. Niet zo gek dat ze voor die naam gekozen hebben, want Boer Wildebuit komt uit Zwolle, waar in de omgeving genoeg zuipketen zitten om je dorst te kunnen lessen. Luca komt uit Amersfoort, waar ook genoeg kroegjes te vinden zijn om even wat te drinken.

Het optreden live vanuit de studio van A1 Radio hoor je na zessen tijdens onze show! Wil je alvast een voorproefje? Check dan het nummer Dors hieronder!

 

Leave a Comment