Roy en Leslie naar Kermis FM in Tilburg!

Na hun debuut in 2020 mogen Roy en Leslie dit jaar een eigen radioprogramma presenteren op Kermis FM. Naast het maken van radio zijn Roy en Leslie ook actief op het gebied van nieuws en live verslag. 

Kermis FM is sinds een aantal jaar een grote happening op de Tilburgse Kermis. In 2009 was de eerste radio-uitzending te horen vanaf de mobiele studio op de kermis. Ook de jaren erna was de mobiele studio altijd op de kermis te vinden, totdat de coronacrisis uitbrak. In 2020 was de studio niet op de kermis te vinden, maar op een afgelegen locatie. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. De studio staat nu in Ontdekstation 013, achter het station van Tilburg. Dat ligt op een steenworp afstand van het NS-plein, waar dit jaar ook weer een deel van de kermis te vinden is.

Roy en Leslie zullen te horen zijn op Roze Maandag, 19 juli, tussen 13u en 15u op Kermis FM. Je kan meeluisteren via de digitale ether op DAB+. De zender is te vinden op het netwerk van MTVNL. In de omgeving van Tilburg kan je de radio aanslingeren op 105.9 FM. Natuurlijk kan je ook online luisteren via de app van Kermis FM of via kermisfm.nl/live.

Roy en Leslie
Roy en Leslie aan het werk voor KermisFM 2020 in Tilburg.

 

Leave a Comment