Sigala brengt hit uit samen met Rita Ora

De Britse DJ en producer Sigala heeft nieuwe muziek uitgebracht samen met zangeres Rita Ora. Vorige week kwam de track binnen in de Release Radar op Spotify, waarna hij niet meer is weg te denken uit ons straatje met Feel Good-Hits. Het is niet gek om te denken dat deze hit zomaar eens de Feel Good Five kan halen eind van deze maand!

Sigala brak in 2015 door met zijn hit Easy Love, dat een sample bevat van de Jackson Five’s ABC. Deze track werd een wereldwijd succes. Ook Rita Ora heeft genoeg successen geboekt in haar leven. Twee jaar geleden scoorde de 30-jarige zangeres een hit met het nummer Ritual, samen met DJ Tiësto en Jonas Blue.

De track ‘You For Me’ gaat over de liefde. Rita Ora zingt: “I Should’ve told you that I wanted you for me.” Vrij vertaald zingt ze dat ze had moeten vertellen dat ze hem voor haar had willen hebben en dat ze de hele tijd aan hem denkt. Het is een heerlijke zomerse track die je door de uplifting beat wat vrolijker laat worden aan het einde van een lange werkweek.

De videoclip is een week geleden uitgekomen, een week na de release. Het is opgenomen in het mooie Malibu in de Verenigde Staten. Check de hele video hier!

Leave a Comment