Ed Sheeran’s Bad Habits nieuwe Feel Good Song

Elke week presenteren wij een nieuwe Feel Good Song aan je en deze week is een bijzondere. Na een lange tijd op nieuwe muziek te hebben gewacht kwam Ed Sheeran eind vorig jaar al met zijn track Afterglow. Door alle fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van Ed Sheeran werd zijn nieuwste track dan ook goed ontvangen. Een track die een ode brengt aan het nachtleven: Bad Habits.

In die track vertelt Sheeran het verhaal van het nachtleven en wat dat in hem losweekt. “Nothing happens after two” zingt de zanger, maar iedereen die uitgaat weet natuurlijk dat dit niet echt is, want juist als je uitgaat gebeuren de gekste dingen als het later wordt.

Ed Sheeran heeft naar eigen zeggen ook wel een aantal ‘Bad Habits’: “Ik drink tot de nacht voorbij is in plaats van dat ik een moment vind waarop het wel genoeg is.” Sinds hij een gezin heeft met een kind weet hij dat het minder verstandig is om altijd een feestje te bouwen: “Nu met een kleintje herken je de momenten waarop je beter kunt stoppen.” De vampier die je in de clip bij het nummer ziet is zijn alter-ego.

Is het feesten en uitgaan misschien een slechte gewoonte? Dat mag je voor jezelf bepalen bij het horen van Bad Habits.

 

Leave a Comment