Krezip timmert aan de weg: volgende single uit

Voor de muziekgroep Krezip kan 2021 niet beter beginnen. Na hun nieuwe track eerder dit jaar, is inmiddels hun tweede single uit. Wie had gedacht dat de band die zo lang was gestopt, weer zo hard aan de weg zou timmeren.

Het afgelopen jaar was voor Krezip een domper. Het jaar zou in het teken staan van optreden,  gillende fans en grote mensenmassa’s aan publiek. Helaas gooide corona roet in het eten, en dat was best een bittere pil voor de band er tien jaar tussenuit is geweest. Toch begonnen de band met leadzangeres Jacqueline Govaert dit jaar hoopvol met de release van You Are Not Alone.

In de nieuwe track Seventeen blikt de band terug op de tijd van toen ze zeventien waren. ‘Tijdens het schrijven van het nummer hadden we het gevoel even te kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid. Even weg van de wereld die nu zo op z’n kop staat, even mijmeren over hoe vanzelfsprekend alles eerst was en hoe we dat allemaal voor lief namen’, aldus Krezip.

Een mooie plaat om de week mee weg te dromen naar het verleden. Daarom is Seventeen van Krezip deze week de Explosie Schijf! Check de plaat hieronder!

Leave a Comment