Gevoelige nieuwe plaat van Chef’Special

Na het Wie Is De Mol-avontuur van frontman Joshua Nolet, ligt de focus van de band Chef’Special weer volledig op het maken van nieuwe muziek. De nieuwe single die de band maakte, gaat over het over het overwinnen van de angst voor de duisternis. Een gevoelig nummer, over een bijzondere angst waar een hoop mensen over mee kunnen praten.

In de videoclip van de track wordt een ballerina-performance opgevoerd door Michaela DePrince, die speciaal voor het nummer is gechoreografeerd. De dans beeld uit hoe je het donker kan omarmen en ermee kan dansen. De samenwerking kwam voort uit het ambassadeurschap voor War Child, waar zowel DePrince als Chef’Special ambassadeur voor zijn. Het nummer Affraid Of The Dark is het eerste nummer van de band sinds het album Unfold. Check de nieuwe track hieronder!

Leave a Comment