Alain Clark maakt comeback met nieuwe muziek

We willen je graag voorstellen aan een nieuwe plaat, een echte feel-good-plaat. Eentje met het Justin Timberlake’s Can’t Stop The Feeling-gehalte, maar dan eigen bodem. Het is het nieuwe nummer van Alain Clark! Nu horen we je denken: Alain Clark? Wie is dat? Het is al meer dan tien jaar geleden dat hij bekend werd met tracks als Father and Friend en This Ain’t Gonna Work, die je soms nog wel eens op de radio hoort. Daarna maakte hij nog wat nummers, maar die zijn niet heel bekend geworden.

Nu, jaren later, is Clark weer in de pen geklommen en daaruit kwam zijn nieuwe plaat ‘Yes’. Buiten dat het een intens vrolijk nummer is, geeft het ons ook nog een wijze les mee: alle leuke, mooie dingen die gebeuren in je leven, komen na het zeggen van het woordje ‘ja’. Het lied zegt ons dus dat we meer ja moeten zeggen. Dan gaan er meer deuren voor je open en het kost bijna geen moeite. Check de nieuwe release van Alain Clark hieronder!

Leave a Comment