Aanstaande vrijdag is Feel Good Foute Friday

Elke laatste vrijdag van de maand is het Foute Friday op A1 Radio! Nu alle uitgaansgelegenheden dicht zijn, kan je het weekend niet beter beginnen dan met een virtueel feestje. Vanaf 18 uur hoor je de afstandsfuif met een heel uur lang de beste foute hits! Van René Froger tot Almklaussi, en van Het Feestteam tot Paul de Leeuw. Zo kan je gegarandeerd meezingen en losgaan in de auto op weg naar het weekend, of in je eigen woonkamer. Het is toegestaan om je radio op standje burenruzie te zetten!

Tijdens de foute fuif werken we ook verder aan de Wet van het Weekend. Welke wet mag absoluut niet ontbreken tijdens een mooi feestweekend? Laat het ons weten via een gratis appje of audioberichtje via deze website!

Wil je alvast warmdraaien voor het leukste vrijdagmiddag-feestje? Check dan de foute afspeellijst hieronder!

Leave a Comment