Iris Noëlle uit Amersfoort nieuwe Explosie Schijf

Het nummer From Here van Iris Lengmeek is deze week de Explosie Schijf op A1 Radio. Ze is pas 25 jaar oud en boekt nu al succes. Ze zingt al vanaf toen ze klein was en deed op haar vijftiende al mee aan een televisieprogramma. Lengmeek: “Toen ik daarna gevraagd werd om op te treden voor een benefietconcert voor Kika, wist ik zeker dat ik van zingen mijn beroep wilde maken.” Iris nam zanglessen en werd steeds vaker gevraagd voor optredens. 

Lengmeek is bekend onder de artiestennaam Iris Noëlle. In 2018 wordt aan haar gevraagd of ze mee wil doen aan The Voice of Holland, een droom voor haar die uitkwam. Tijdens haar auditie zong ze het nummer Piece by Piece van Kelly Clarkson. Alle vier de stoelen draaien en de coaches waren ontroerd. De Explosie Schijf van deze week is hieronder terug te luisteren!

Leave a Comment