Nieuwe release van Imagine Dragons

Ook deze week hebben we nieuwe tracks voor je meegenomen! Het was een tijdje stil rondom Imagine Dragons. De band had mega hits met bijvoorbeeld Thunder en Believer, maar die successen dateren alweer uit 2017. Daarna kwam er een lange periode van radiostilte. Vandaag is daar verandering in gekomen. De band heeft twee nummers uitgebracht!

De eerste van de twee tracks is Follow You, waarvan wij verwachten dat het wel een hit gaat worden. Het is een layback song, op de manier zoals we dat van Imagine Dragons gewend zijn. Bij het tweede nummer dat de band heeft uitgebracht, leren we een andere kant kennen van de groep. Dat nieuwe nummer is het agressieve Cuttroath. Als je het luistert hoor je dat er niet veel over is van de sound zoals we die van de band kennen uit het verleden. Als je niet zo van geschreeuw houdt, raden wij je aan om naar Follow You te luisteren!

Leave a Comment