Dit hoorde je in de Reis Om De Wereld: Jupiter Jones

Deze week in de Reis Om De Wereld was het de beurt aan Jupiter Jones om zijn muziek te laten horen. De reis ging naar het land waar het openbaar vervoer voor iedereen zomaar toegankelijk is. Dat kan maar één land zijn; Luxemburg. Jupiter Jones is een band uit het meest zuidwestelijke puntje van Duitsland, maar ze zijn vooral actief in het kleine drietalige hertogdom. 

De band is actief sinds 2002. Ze gaan dus al een lange tijd mee. En dat is ook te merken, want ze hebben al veel muziek op hun naam staan, waaronder Atmen. In dat nummer staat ‘doorademen’ centraal. Er gebeurt van alles om ons heen in deze wereld. We zijn veel te druk allemaal met van alles en nog wat, maar we moeten niet het belangrijkste vergeten: blijven doorademen.

In 2017 breidde de band er een einde aan. Kwam doordat de leadzanger te maken kreeg met flink wat angstaanvallen. Met zo’n angst is het natuurlijk wel lastig om dan vol in de schijnwerpers te staan. Echter postte ze begin dit jaar op Instagram dat ze terug zouden komen met nieuwe muziek!

De band ging door, dit keer met de twee zangers. Optreden is er nu nog niet echt van gekomen, maar ze hebben beloofd: dat gaat gebeuren. Tot die tijd kunnen we genieten van deze mooie track.

Leave a Comment