Snelle en Maan komen met nieuwe hit

Elke week struinen we speciaal voor jou de krochten van de muziekplatforms af om op zoek te gaan naar nieuwe muziek. Soms zit daar een plaat tussen die het misschien wel ver gaat schoppen, en zich daarom de nieuwe Explosie Schijf mag noemen. Deze week is dat de nieuwe track van Maan en Snelle! Een nummer dat gaat over prille liefde, de vlinders die daar bij horen en de romantiek tijdens de dates. 

De track heet Blijven Slapen, en kwam uit op 27 februari. Hij stond binnen 24 uur op één in de Spotify Top 50. Ook op iTunes is het een hit: daar is het nummer al bovenin de top 10 beland. 

In de Single Top 100 doet de track het ook goed, maar Maan en Snelle komen net te kort om de nummer een van die lijst van de troon te stoten. De koploper is nog steeds de sea shanty Wellerman van Nathan Evans!

Leave a Comment