Dit hoorde je in de Reis Om De Wereld: Eva Queen

Elke week gaan we met Feel Good Friday op reis om muziek te ontdekken van andere landen. Deze week was het de beurt aan Frankrijk. We kennen de klassieke Franse chansons van bijvoorbeeld Joe Dassin of Les Poppys. Deze week hebben we een nieuwe artiest voor je: Eva.

De Franse Eva, ook wel Eva Queen genoemd, is geboren op 12 maart 2001 in Nice. Ze is nog maar 19 lentes jong, en heeft al veel succes! In 2019 haalde haar debuutalbum Queen de platina-status toen er 180.000 exemplaren van waren verkocht. Dit jaar brengt Eva haar nieuwe album Feed Collector op de markt, met daarop het nummer Coeur Noir. De track laat voor het eerst in tijden de gevoelige kant van haar zien. Het nummer gaat over dat ze zo gekwetst is door een jongen, dat haar gebroken hart niet meer genezen kan worden.

Het nummer Coeur Noir is voor sommigen misschien te lief, maar daar heeft ze een oplossing voor gevonden. Boris Way heeft van het nummer een remix gemaakt, wat te vinden is in het nieuwe album Feed Collector op Spotify.

Fun fact: Naast haar mooie stem is Eva ook heel handig met de piano. Ze kan uitmuntend piano spelen.

Leave a Comment