Floating Through Space van Sia en David Guetta de nieuwe Explosie Schijf

De Explosie Schijf van deze week is er eentje in het bijzonder. De plaat is tot stand gekomen uit een samenwerkingsverband van twee artiesten. En dat doen ze vaker. Ze zijn als twee handen op een buik. Nu boeken ze wederom weer succes, met Floating Through Space.

Het gaat om niemand minder dan de de Franse DJ David Guetta en de Australische zangeres Sia. Je kan ze ondermeer kennen van het nummer Let’s Love, dat afgelopen najaar uitkwam, en daarvoor maakte ze al She Wolf, Titanium en Flames. 

De negende samenwerking tussen de twee is de soundtrack van Music, het volgende album van SiaOndanks dat “Floating Through Space” exact is wat je verwacht van Sia, is het zeker niet slecht. Echter kan je wel de vraag stellen of het recept dat Sia en Guetta gebruiken verrassend is. Op het lied feliciteert de zangeres ons dat we het nog een dag hebben uitgehouden, waardoor de iets donkerdere thema’s van Sia’s oude hits weer heel dichtbij komen. Een nieuwe hit, maar hoe lang het succes van het samenwerkend duo is, dat is de vraag. Voor nu is het weer een lekkere nieuwe plaat om Nederlandse hitlijsten mee te voeden.

Leave a Comment