Lucas Hamming brengt nieuwe muziek uit

Na zijn debuut heeft het even geduurd voordat Lucas Hamming met nieuwe muziek kwam. Maar nu is het eindelijk zover! Hij is terug met het nummer Move Like This!

In 2009 kreeg Hamming door een auditie de rol van Sem in de Nederlandse jeugdfilm Lover of loser. In die film zingt hij samen met Martijn Lakemeier de track Eva, geschreven door Acda en De Munnik, waarmee Hamming dit lied ook enkele keren in het theater liet horen. Het nummer behaalde in 2010 de gouden status.

Vanaf 2013 maakte Hamming verschillende tournees door Nederland, samen met zijn vaste band. In augustus 2015 bracht Hamming de single Never Let You Down uit. Deze single werd een 3FM Megahit. Zijn debuutalbum HAM kwam uit in oktober 2015.

Funfact: In 2019 speelde Hamming Judas in The Passion, de televisievertolking van het paasverhaal in een modern jasje.

Leave a Comment